Ærtesuppe med ingefærstegte rejer

Ærtesuppe med ingefærstegte rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Olivenolie
 skalotteløg
 hvidløg
 spidskommen
 chili
 ærter
 citron efter smag
 vand
 tigerrejer
 ingefær
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tigerrejerne marineres i lidt olivenolie, grofthakket citron og groftsnittet ingefær. Marineres gerne dagen før. Steges på hed pande i dressingen, til de har skiftet farve ca. 4 minutter.

De finthakkede skalotteløg sauteres møre i olivenolien uden at tage farve. Tilsæt hakket hvidløg og chili. Dette simrer i få minutter sammen med spidskommen.

Ærter og vand kommes på, koges op og blendes. Suppen lunes op og smages til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.
Suppen må ikke koge, da den hurtigt vil miste sin grønne farve.

Suppen serveres med rejerne og brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 12710 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-18 15:06:15
tales der om 10 hvidløg ?

  -   2005-01-01 01:01:01
ARGH!! Så få dog nogle mængdeangivelser på!!!