Ærtesuppe med ingefærstegte rejer
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : Red : |
|
|
Tigerrejerne marineres i lidt olivenolie, grofthakket citron og groftsnittet ingefær. Marineres gerne dagen før. Steges på hed pande i dressingen, til de har skiftet farve ca. 4 minutter.
De finthakkede skalotteløg sauteres møre i olivenolien uden at tage farve. Tilsæt hakket hvidløg og chili. Dette simrer i få minutter sammen med spidskommen. Ærter og vand kommes på, koges op og blendes. Suppen lunes op og smages til med salt, peber og evt. lidt citronsaft. Suppen må ikke koge, da den hurtigt vil miste sin grønne farve. Suppen serveres med rejerne og brød til. |
|
Opskriften er vist 12709 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-18 15:06:15 tales der om 10 hvidløg ? anonym - 2005-01-01 01:01:01 ARGH!! Så få dog nogle mængdeangivelser på!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne