Indisk krydret tomat og ærtesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Tomater koges meget bløde i vandet og pureres i blender. Svits løg og hvidløg bløde i ghee/smør og tilsæt krydderier, laurbærblade og chili. Svits i yderligere 2 min. Tilsæt kokosmælk og de hakkede tomater og bring det i kog. Tilsæt ærter, dæmp varmen og kog, til ærterne er møre. Smag til med sukker, peber og evt. salt og rør de hakkede mynteblade i.
Suppen serveres varm med ristet chapati, penslet med ghee.
|
|
Opskriften er vist 18537 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne