Creme Ninon (Ærtesuppe med champagne)
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Bælg ærterne, evt. frosne ærter tøs op. Giv ærterne en tur i blenderen. Kom de blendede ærter i gryden, tilsæt bouillon, salt og peber. Lad det koge op. Når det er kogt op er suppen færdig. Lad suppen afkøle til næste dag.
Pisk fløden til flødeskum. Ved serveringen tilsættes suppen en god klat flødeskum, og champagneflasken stilles på bordet, så hver enkelt tilsætter suppen champagne efter smag og behag. |
|
Opskriften er vist 40740 gange,
og udskrevet 920 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Leif William Petersen - 2017-11-21 11:24:09 Hvilken vin vil I anbefale at drikke til suppen? Skal man fortsætte med champagnen eller vælge f.eks. en Condrieu fra Rhône eller en Sancerre? Køkkenassistenten - 2013-12-30 01:43:51 Suppen serveres bedst med det samme - hvis ærterne står for lang tid, mister de/suppen den smukke grønne farve, til fordel for en kedelig grå farve.. Kog den og server umiddelbart efter, her fås det bedste resultat. Karin - 2010-06-25 10:13:24 Suppen bliver uovertruffen hvis du selv koger en hønse/kalvefond. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne