Kartoffel - ærtesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Porrerne skæres i skiver. Kartofler og porrer koges i bouillon i ca. 15 minutter. Ærterne koges med i 2 minutter.
Suppen mixes i en foodprocessor eller blender, og varmes derefter op igen. Fløden røres i. Koges igennem og smages til med salt, peber og citronsaft. |
|
Opskriften er vist 30349 gange,
og udskrevet 701 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2013-03-11 17:58:14 Er det virkelig kun 1/2 DL fløde der skal i? Ikke 1/2 LITER? stephanie - 2008-11-03 17:56:41 Himmelsk suppe! perfekt med bacon knas på toppen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne