Mokkalagkage
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne til en tyk creme med halvdelen af sukkeret.
Pisk æggehviderne stive og bland resten af sukkeret i.
Bland hviderne med nødder, rasp og æggeblandingen.
Fordel halvdelen af dejen i en springform ca. 22-24 cm i diameter med tilklippet bagepapir i bunden og bag bunden v. 175 grader i ca. 30 min.
Afkøl bunden og gentag.
Bland ingredienserne, dog ikke piskefløden, til mokkacremen i en tykbundet gryde og lad det simre for svag varme til en budding-konsistens og afkøl. Pisk fløden og bland det med mokkacremen. Fordel cremen mellem bundene, på siderne og på toppen. Pynt med hasselnødder og cacaopulver og evt. kandiserede violer. |
|
Opskriften er vist 21721 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor skal man hakke chokoladen når den alligevel smelter? Og hvorfor skal kaffen være kold, når den alligevel skal varmes op? Den smager supergodt, men hvorfor skal opskriften gøres svære end det er? Anette - 2005-01-01 01:01:01 Jeg lavede den med alm. købe-bunde og den var alligevel kanon-god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne