Porertærte
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 148158 gange,
og udskrevet 3238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Britta - 2018-03-25 18:43:55 Byttede rundt på hvede- og grahamsmel.. Brugte desuden Purpurhvede (for at komme 'af' med den).. Smagte fortrinligt.. Kan fryses.. Kan laves 2-3 dage før brug.. Gennemvarm den før servering.. ;) anonym - 2018-02-16 19:01:12 Anbefaler omvendt forhold mellem hvedemel og grahamsmel og i øvrigt at lave en halv gange ekstra dej oveni Christel Buhl - 2016-02-25 19:20:21 Bunden er ganske uspiselig, kan faktisk ikke tygges. Jeg checkede opskriften flere gange, fordi jeg var sikker på, at jeg havde gjort noget forkert, men ak nej ! Fyldet smagte derimod godt ! Ida - 2015-08-11 16:42:21 Kan dejen laves uden grahamsmel? Er der nogle der har begivet sig ud i det? :-) Thoorika - 2014-10-12 16:27:29 Vildt go' Jeg tilsatte en masse andre grønsager og skinke og kylling. Vildt go' Istedet for mozzarella ost til satte jeg karolinen køkken mexicanske ost med en masse frydderier i ost ❤️ den virkelig Emilie - 2011-03-20 11:30:03 kan tærten fryses? Nikolai - 2009-09-13 21:02:07 der er 2 r'er i porre Sarah - 2007-06-13 16:05:12 god med feta og skinke i :) x-angel - 2005-01-01 01:01:01 mums jeg elsker porretærte.. og den her er slet ikke værst (: Karen - 2005-01-01 01:01:01 Fin grundopskrift, 3 - 4 fed hvidløg snittet i tynde skiver i fyldet er godt. Jeg har skiftet hytteost ud med fromage frais, det bliver den ikke ringere af, men lidt mere fedtfatig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne