Bønnegryde med bacon
Hovedingrediens : Bælgplanter - Hvide bønner Indsendt : Red : |
|
|
Skyl bønnerne og lad dem ligge i blød i koldt vand i mindst 4 timer.
Hæld vandet fra bønnerne. Hæld frisk vand på, så det dækker, tilsæt krydderbuketten og lad bønnerne koge i 45 min. Klip bacon i små strimler, der svitses i en stor gryde. Pil løgene og hak dem groft. Skrab gulerødderne og skær dem i stave. Kom løg og presset hvidløg i gryden og lad det svitse, til løgene er klare. Derefter tilsættes gulerødderne. Lad dem snurre med i 5 min. Pas på, det må ikke branke! Fjern krydderbuketten fra bønnegryden. Tag bønnerne op med en hulske og læg dem i grønsagsgryden. Spæd med 5 dl af bønnesuppen. Lad retten småkoge over svag varme i ca. 20 min. Tilsæt salt og 6-8 hele peberkorn. Hvis man synes, retten er lidt tynd, kan man jævne med maizenamel, der er udrørt i lidt vand. Drys med hakket persille lige inden serveringen. Giv grovbrød til |
|
Opskriften er vist 19406 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne