Haresteg med bønner
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : |
|
|
Spækket lægges om ryggen og den snøres til. I bradepande lægges de groftskårne urter, enebær, rosmarin, lidt groft salt, friskkværnet peber samt vand og hare.
Haren steges i ovn ved 160 grader i ca. 30 -40 min. Stegen tages ud og trække ca. 15 min. Væden i bradepanden sigtes i gryde og koges ind til ca. 2 dl. Mens bouillonen koges ind, koges bønnerne møre. Harebouillonen jævnes med maizena og tilsættes herefter lidt knust enebær. Saucen koges op og smages til med salt og peber og der tilsættes lidt sovsekulør. Saucen kan evt. smages til med ribsgelé. Server med kogte hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 17147 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne