Fransk bønnegryde
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne bønner Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Bring flæsket i kog i vand tilsat et laurbærblad og evt. lidt peberkorn og lad det koge 5 min. Tag kødet op, lad det dryppe af og dup det tørt med køkkenrulle.
Kog kartoflerne i det samme vand i 5 min. Kasser vandet og lad kartoflerne dryppe af. Kog bønnerne knap møre i rigeligt, letsaltet vand, ca. 3 min. Sauter flæsketern i smør i en stegegryde til de har taget lidt farve. Tilsæt løg, gulerødder og sukker og sauter til løgene er klare, og sukkeret begynder at karamellisere. Tilsæt bouillon, kartofler og bønner og varm retten igennem til så godt som al bouillonen er opsuget. Smag til med rigelig friskkværnet peber og evt. salt. Server med hakket persille og landbrød. |
|
Opskriften er vist 18076 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne