Mexicansk bønnegryde

Mexicansk bønnegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :
Mexicansk bønnegryde, billede 4 Mexicansk bønnegryde, billede 1 Mexicansk bønnegryde, billede 2 Mexicansk bønnegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds.Hvide bønner i tomatsauce
2 løg
 olie
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
250 g.champignon
500 g.tomater
5 dl.grønsagtsbouillon
 maizena majsstivelse
 evt. lidt ærter
 persille
 lidtcayennepeber
 salt
 peber
 andre krydderier efter behag
 
Opskrift:
Løgene hakkes og brunes i olien. Peberfrugterne skæres i strimler og tilsættes sammen med halve champignon. Simrer 5 minutter.

Tomaterne skæres i små stykker og blandes i gryden. Bouillonen hældes i, og det simrer endnu 5 min. Bønnerne tilsættes, og der jævnes med lidt maizena rørt ud i vand. Der smages til med krydderier, og der drysses persille over inden servering.

Ris, pasta eller flutes serveres som tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 43672 gange,
og udskrevet 808 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-24 14:44:50
Denne opskrift er simpelthen en af de bedste vi har prøvet. Vi har efterfølgende lavet retten med frisk hakket rød chili.