Mexicansk bønnegryde
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løgene hakkes og brunes i olien. Peberfrugterne skæres i strimler og tilsættes sammen med halve champignon. Simrer 5 minutter.
Tomaterne skæres i små stykker og blandes i gryden. Bouillonen hældes i, og det simrer endnu 5 min. Bønnerne tilsættes, og der jævnes med lidt maizena rørt ud i vand. Der smages til med krydderier, og der drysses persille over inden servering. Ris, pasta eller flutes serveres som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 43672 gange,
og udskrevet 808 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Betina - 2007-10-24 14:44:50 Denne opskrift er simpelthen en af de bedste vi har prøvet. Vi har efterfølgende lavet retten med frisk hakket rød chili. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne