Italiensk bønnesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Hvide bønner Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Udblød bønnerne i rigeligt koldt vand i ca. 12 timer. Hæld udblødningsvandet fra og kog bønnerne meget møre i ca. 1 time i ½ liter vand tilsat timian, laurbærblade og salt. Purer halvdelen af bønnerne sammen med lidt af kogevandet i en foodprocessor eller gnid dem igennem en sigte. Rens porrer og selleri. Skær porrerne i skiver og selleri i terninger. Svits grønsagerne i en gryde i olie. Tilsæt bouillon, tomatpuré, merian samt lidt salt og peber. Kog grønsagerne i ca. 15 minutter, til de er møre. Kom de purerede og hele bønner i suppen og varm dem igennem. Smag suppen til med salt og peber. De kan servere lidt reven parmesanost samt groft brød til suppen. Suppen kan fryses. Holdbarhed ved minus 18 grader er ca. ½ år.
|
|
Opskriften er vist 25661 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne