Italiensk bønnesuppe

Italiensk bønnesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Hvide bønner

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hvide bønner
5 dl.vand
1 kvisttimian
2 laurbærblade
0.5 tsk.salt
3 porrer
225 g.selleri
1 spsk.olie
 l.Grøntsagsbouillon
1 ds.konc. Tomatpuré 70 g
0.5 tsk.tørret merian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Udblød bønnerne i rigeligt koldt vand i ca. 12 timer. Hæld udblødningsvandet fra og kog bønnerne meget møre i ca. 1 time i ½ liter vand tilsat timian, laurbærblade og salt. Purer halvdelen af bønnerne sammen med lidt af kogevandet i en foodprocessor eller gnid dem igennem en sigte. Rens porrer og selleri. Skær porrerne i skiver og selleri i terninger. Svits grønsagerne i en gryde i olie. Tilsæt bouillon, tomatpuré, merian samt lidt salt og peber. Kog grønsagerne i ca. 15 minutter, til de er møre. Kom de purerede og hele bønner i suppen og varm dem igennem. Smag suppen til med salt og peber. De kan servere lidt reven parmesanost samt groft brød til suppen. Suppen kan fryses. Holdbarhed ved minus 18 grader er ca. ½ år.





karakterer:
Opskriften er vist 25661 gange,
og udskrevet 507 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu