Brun bønnesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Brune bønner Indsendt : Red : |
|
|
Kom bønnerne, den hakkede selleri og det ituskårne løg i en gryde med 1½ l vand. Bring indholdet i kog og lad det småsnurre i ca 40 minutter, til bønnerne er møre. Pres det hele gennem en sigte og kom puréen i en gryde sammen med tomatpuréen. Dette krydres godt med salt og peber samt chilisovsen. Hvis det er nødvendigt, kan suppen jævnes med lidt Maizenamel. Serveres med et stykke godt brød.
|
|
Opskriften er vist 22836 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne