Rød bønnesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kidneybønner Indsendt : Red : |
|
|
Lad kidneybønnerne dryppe af i en sigte. Gør alle grøntsagerne i stand og skær dem i mindre stykker. Svits grøntsagerne i nogle minutter i lidt af bouillonen/vandet. Tilsæt resten af væsken sammen med laurbærbladet. Bring suppen i kog og lad den koge sagte under låg ca. 1/2 time, til alt er godt mørt. Fjern laurbærbladet og rør halvdelen af kidneybønnerne i. Blend suppen, til den er helt jævn, og kom den i en ren gryde. Tilsæt de hakkede hvidløgsfed sammen med tomaterne og smag suppen til med krydderier – den må gerne være stærk. Rør evt. lidt tomatpuré i, hvis smagen skal være kraftigere, og bring igen suppen i kog. Skær kinakålen i smalle strimler, kom dem i suppen sammen med resten af kidneybønnerne og lad dem koge med endnu 5 min.
Smag suppen til og servér. |
|
Opskriften er vist 23156 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-28 15:44:41 Mmmmm virkelig dejlig og mættende :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne