Bønnesuppe - Grønne bønner

Bønnesuppe - Grønne bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Ukendt oprindelseslandKilde : Kræftens Bekæmpelse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg i tern
1 fedhakket hvidløg
15 g.smør
1 spsk.hvedemel
1 l.lys bouillon
400 g.friske bønner
 salt
 peber
1 spsk.citronsaft
 
100 g.laks i tern
4 flåede, udkernede tomater i halve
2 spsk.mandelsplitter
 
 Pynt:
 evt. krydderurt
 
Opskrift:
Sauter løg og hvidløg i smør i en gryde for svag varme 5 min. Rør mel i og spæd lidt efter lidt med ½ l bouillon. Tilsæt bønnerne og lad det koge uden låg til de er møre, ca. 20 min.

Blend suppen helt glat og kom den tilbage i gryden. Tilsæt resten af bouillonen og smag til med salt, peber og citron og hold suppen varm.

Tænd ovnens grill og læg laks, mandelsplitter og de halve tomater på en bageplade med bagepapir. Sæt det under ovnens grill, til mandlerne har taget farve, ca. 5 min.

Skær tomater i strimler og fordel tomater og laks i 4 suppetallerkner, hæld suppe over og drys med mandler og evt. en hakket krydderurt.

Server brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 17565 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-03 17:44:26
den er rigtig god, har efterhånden lavet den mange gange... og jeg er normalt ikke til suppe