Sommeræg (æg og rejer)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Æggene koges i ca. 5 minutter til smileæg, pilles og halveres.
Kryddersovsen smages godt til med det grønne og krydderrierne.
Sovsen hældes over æggene, der pyntes med sort kaviar og karse og 2 rejer på hver ende af æggene.
Serveres med ristet franskbrød eller lune flytes med smør.
|
|
Opskriften er vist 10468 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne