Sommeræg (æg og rejer)

Sommeræg (æg og rejer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
100 g.rejer
1 lille glas sort kaviar
 salatblade
 karse
 
 Creme fraiche sovs:
2 dl.creme fraiche
0.5 citron revet skal heraf
0.5 dl.fintklippet grønt af dild
 persille og purløg
 lidt salt
 peber
 lidt udrørt sennep
 
Opskrift:
Æggene koges i ca. 5 minutter til smileæg, pilles og halveres. Kryddersovsen smages godt til med det grønne og krydderrierne. Sovsen hældes over æggene, der pyntes med sort kaviar og karse og 2 rejer på hver ende af æggene. Serveres med ristet franskbrød eller lune flytes med smør.





karakterer:
Opskriften er vist 10468 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu