Smilende æg med tomat og bladselleri
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Kog æggene smilende ca. 6 min. Skær tomat og selleri i både og stænger. Sauter sellerien i halvdelen af smørret. Hæld appelsinsaft ved og lad det koge til sellerien er mør. Kog resten af smørret ind i saucen. Læg tomaterne i. Sluk for varmen og anret med de pillede æg.
Tilbehør: Ristet rugbrød og en skive ost. |
|
Opskriften er vist 13230 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne