Tyrkiske æg med hvidløgsyoghurt
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Knus hvidløgene og bland dem i yoghurten. Anret den i portionsskåle.
Fyld en stor kasserolle med vand i mindst fem cm. dybde. Hæld eddike og salt ved. Bring i kog og hæld forsigtigt de udslagne æg i. Når æggehviderne stivner, fiskes æggene op og anbringes på hver sin portion. Drys med paprika. |
|
Opskriften er vist 12725 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-01 22:28:36 min far plejer at lave hjemmelavede pommessfrit til bund og så porcerede æg og tilsidst yourgurt og smør steg med parika øverst......smager mums da fritterne stadig er sprøde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne