Tyrkiske æg med hvidløgsyoghurt

Tyrkiske æg med hvidløgsyoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 fedhvidløg
5 dl.yoghurt naturel
1 spsk.eddike
4 æg
1 tsk.paprika
 salt
 
Opskrift:
Knus hvidløgene og bland dem i yoghurten. Anret den i portionsskåle.

Fyld en stor kasserolle med vand i mindst fem cm. dybde. Hæld eddike og salt ved. Bring i kog og hæld forsigtigt de udslagne æg i. Når æggehviderne stivner, fiskes æggene op og anbringes på hver sin portion.

Drys med paprika.





karakterer:
Opskriften er vist 12725 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-01 22:28:36
min far plejer at lave hjemmelavede pommessfrit til bund og så porcerede æg og tilsidst yourgurt og smør steg med parika øverst......smager mums da fritterne stadig er sprøde