Fyldte æg (Blandede)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggene koges til hårdkogte æg 2 til hver slags.
Lakseæg: Pil 2 æg og halver dem. Tag æggeblommerne ud og mos dem. Rør de moste blommer sammen med piskefløde og kom det i de halve æg. Hak lidt røget laks i tern og kom det ovenpå. Pynt med citron og dild. Ansjos æg: Pil 2 æg og halver dem. Tag æggeblommerne ud og mos dem. Rør de moste blommer sammen med piskefløde og bland med finthakket ansjoser, finthakket løg, hakket kapers og sennep. Så fyldes blandingen i de halve æg, som pyntes med et kapersbær. Reje æg: Pil 2 æg og halver dem. Tag æggeblommerne ud og mos dem. Rør de moste blommer sammen med piskefløde og rør sammen med en spsk. finthakkede rejer. Fordel i de halve æg og top op med hele rejer. Pynt med lidt citron og dild. Avocado æg: Pil 2 æg og halver dem. Tag æggeblommerne ud og mos dem. Rør de moste blommer sammen med piskefløde Rør mosede avocado i de mosede æggeblommer og smag til med citronsaft, salt og peber. Fordel det i de halve æg og pynt med dild. Æg med peberfrugt: Pil 2 æg og halver dem. Tag æggeblommerne ud og mos dem. Rør de moste blommer sammen med piskefløde og bland peberfrugt i tern i. Krydr med salt og peber. Kom det i de halve æg og pynt med dild. |
|
Opskriften er vist 212475 gange,
og udskrevet 8402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (27 stemmer) |
|
Kommentarer sara - 2013-09-18 16:28:52 Hvor ser det vare lækkert ud.uuhmmm kunne godt spise lige nu. Hans - 2011-11-20 14:18:09 Det var dog en samling super forslag til en lille forret, dem må vi prøve nogle af snart. Fint at de er linket sammen på en enkelt side, for man kan jo bruge flere forskellige i samme anledning. det må blive 10 for ideen og opsættet Ann Catrin - 2010-01-19 10:40:29 God, nem og farverig frokostret. HelleJensen - 2009-02-25 19:52:31 Min mor og far skulle holde frokost og synts, at de ville prøve noget nyt... så de valgt denne opskrift. KÆMPE SUCCES... alle var vilde med æggene.De hjalp hinanden med at lave dem, og hyggede sig med det. Det er ikke sidste gang de bliver lavet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne