Fyldte æg - Ansjosæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Oprindelsesland : Rusland Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggene halveres og blommen tages ud og blandes med finthakket ansjoser, finthakket løg, hakket kapers og sennep. Konsistensen Justeres med en smule piskefløde.
Så fyldes (Sprøjtes) blandingen i hviderne, som pyntes med 1 kapers og serveres. |
|
Opskriften er vist 45310 gange,
og udskrevet 1003 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-02-23 19:50:28 Det røde er små skiver af tomat. Marianne van Gool - 2005-01-01 01:01:01 Lækker, jeg føjede lidt Worcester Sauce (engelsk sovs) til for at give et extra pif, ellers meget lækker opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne