Sømandsgryde 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : helle Indsendt : Red : |
|
|
Del kålen midt over, fjern stokken og skær kålen i tynde både. Rens grønsagerne og skær dem i skiver. Giv bouillonen et opkog i en stor gryde. læg kødet i og lad det simre 10 minutter tilsæt grønsagerne og lad retten simre under låg, til alt er mørt - ca. 20 minutter smag til med salt og peber og drys med lidt friske krydderurter.
Tips: Kog evt. gryden med lidt frisk timian og hel peber. |
|
Opskriften er vist 17314 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2005-01-01 01:01:01 den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne