Pandekager med fyld 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Blend persille og mælk. Rør melet med æg, smeltet smør, yoghurt, mælk. Smag til med salt, peber og en knsp sukker.
Lad helst dejen trække mindst 30 minutter før den bruges.
Brug en lille smule fedtstof til den første pandekage. Bag derefter pandekagerne ved lav varme således at de ikke tager farve. Dejen kan også fordeles i et 2-3 cm tykt lag på bagepapir på en bageplade eller en bradepande og derefter bages til den er færdig og fast i ovnen ved. Lad pandekagen/-erne køle af. Hak imens cornichoner relativt fint. Pres dem fri for væde. Mos ørredkødet med en gaffel. Rør kødet sammen med cremefraiche, cornichoner og smag til med salt og peber og citronsaft. Fordel ørredfyldet i et tyndt lag på de kolde pandekager. Rul dem sammen. Stil dem koldt. Skær rullerne i ikke for tykke skrå skiver. |
|
Opskriften er vist 35395 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Maja - 2010-05-05 17:36:15 Den er okay god men ikke den bedste jeg har smagt. Da jeg viste den frem var ikke glade men når gaffel var i munden var der ingen der var mere sultne, ØvØv Vil gerne lave den meget bedre næste gang |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne