Frisk citrontærte
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Ælt alle ingredienser hurtigt sammen og læg dejen på køl 1 time. Rul dejen tyndt ud og beklæd en tærteform (ca. 27 cm. diameter) med dejen. Sæt den på køl mens cremen tilberedes. Creme: Pisk æggeblommerne med det øvrige og vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i. Kom cremen i tærteformen, der bages i en varm ovn, 180 grader C. alm. ovn i 30-40 min. Pynt: Kog sukker med citronskiverne indtil det begynder at karamelisere og ligne tykt syltetøj. Smør det på den letafkølede tærte og server kagen, når citronglaceringen er stivnet let. |
|
Opskriften er vist 32090 gange,
og udskrevet 408 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer jacob madsen - 2012-10-14 11:37:43 rigtig dejlig og frisk er dejlig nem at lave skal helt sikkert laves igen ,,, men bunden skal lige forbages lidt ;) Marshmallow - 2011-12-01 17:26:20 Den citrontærte SKAL bare prøves af |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne