Rabarberpie med smuldredej
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr hvedemel og smør, bland sukker i.
Skyld rabarberne og skær dem i stykker à 2 cm. Bland sukker med kartoffelmel. Læg rabarberne i et smurt ovnfast fad. Drys sukker med kartoffelmel over rabarberne. Ryst fadet så sukker og kartoffelmej fordeles mellem rabarberstykkerne. Fordel smuldredejen over rabarberne. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter. Serveres lun med flødeskum eller vaniljeis til. Tips: Stikkelsbær, madæbler og andre syrlige frugter, kan erstatte rabarberne i denne opskrift. |
|
Opskriften er vist 31474 gange,
og udskrevet 813 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette - 2011-06-05 21:12:03 Har bagt denne kage mange gange.. Den er altid god OG NEM! :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne