Brocollisalat
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Broccoli skylles og skæres i små fine buketter.
Dressing røres sammen af A-38, sennep, ketchup, citronsaft, salt, peber og sukker. Denne hældes over broccolien. Rødløg skæres i fine tern og hældes over. Pinjekerner ristes. Drysses over umiddelbart før servering. Skal salaten være mere fyldig til f.eks frokostret, kan der ristes bacon og kommes over. Bruges kalkunbacon er salaten stadig fedtfattig. |
|
Opskriften er vist 79612 gange,
og udskrevet 2813 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (40 stemmer) |
|
Kommentarer PN - 2010-03-22 14:31:59 Hvordan kan dressingen på billedet fortsat være hvid? Jeg mener der kommes sennep og ketchup i A-38 og stadigvæk er dressingen hvid men har ikke taget farve af hverken ketchup eller sennep. Hvordan kan det lade sig gøre? linda - 2009-04-01 19:52:10 Jeg fik idag en version med brocolli, løg, peanuts og dressing. Det var super lækkert!! Jeg tror brocollien var let blancheret sisse - 2009-03-20 17:43:57 Den dejligste fedtfattig bacon er røget mørbrad fra netto, skåret i tern og ristet på en tør pande. Tanja - 2009-01-25 19:39:55 Den er da bestemt stadigvæk fedtfattig, hvis du bare bruge kalkun bacon, der er som regel 5% fedt i pr. 100 g og så er den jo stadigvæk fedtfattig :o) LT - 2009-01-14 15:33:32 Den er jo ikke fedtfattig hvis der kommer baconstykker i som mange skriver... Der er en grund til at den ligger under "Fedtfattig" Pierre - 2008-08-22 09:49:17 Jeg har lært opskriften med valnødder i stedet for pinjekerner. Og derudover rosiner og baconstykker smørrebrødsjumfruen - 2008-02-09 14:20:58 man kan også komme rosiner og baconstykker i. Jeg plejer at lave en dressing af creme fraice, balsamico og smager den til med salt,peber og måske lidt sukker. janni - 2007-08-07 19:24:40 Rigtig lækker.. Per - 2007-03-27 18:34:10 Ved godt at broccoli kan spises rå, men jeg mener nu alligevel at den skal blancheres først. Broccolibuketterne kommes i spildkogende vand, og koger 3-4 minutter, hældes i sigte og skyldes med koldt vand. Jens Rosenberg - 2005-01-01 01:01:01 opskriften mangler rosiner... anonym - 2005-01-01 01:01:01 dressingen er også god til asparges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne