Matjessild med kanalstegte æbler
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Skræl æblerne og tag kernehuset ud med en udstikker. Rul æblerne i kanel. Stil dem i et smurt, ildfast fad og læg nogle smørklatter på. Stil fadet ind i en 250 grader varm ovn og hæld det smeltede smør over æblerne under bagningen. Når æblerne føles bløde er de færdige. Rør den kolde mayo op med lidt fløde og læg matjessildefileterne ned i den på et fad. Server de varme æbler til på et særskilt fad.
|
|
Opskriften er vist 7237 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne