Terrine af syltet majskylling og røget fois gras
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
Beklæd formen med et dobbelt lag madfilm. Fois Gras og kylling skæres i 1 cm. tykke skiver.
Kog hønseconsommeen op og smelt den udblødte husblas heri. Byg terrinen op ved at starte med et tyndt lag gele i bunden. Læg skiftevis lag af kylling, porrer, fois gras og tomater. Mellem hvert lag krydres med salt, pepper, krydderurter og en smule hønseconsommé. Afslut med at fylde hønseconsommé til kanten, luk filmen over terrinen og sæt den i køleskabet i 12 timer. Serveres med salat og brød. |
|
Opskriften er vist 11212 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne