Kalvekoteletter med rucola salat og peberfrugtsauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Sæt de 4 kartofler i en 180o varm ovn og bag dem over 1 time.
Når der er gået ca 3/4 time efter at kartoflerne er sat ind, varmes olie på en stegepande og koteletterne brunes på begge sider. Krydr med salt og peber, sæt varmen lidt ned og lad koteletterne stege videre ca. 4-5 minutter. Lad dem hvile tildækket ca. 5 minutter inden servering. Skær løg og peberfrugter i mindre stykker og sautér dem i lidt smør på panden. - Tilsæt kalvefond (bouillon) og lad det hele simre ca. 3 minutter. - Rør så smør og timianblade i. Arranger saucen på rucolasalaten og anbring til sidst koteletten på tallerken sammen med bagekartoffel. |
|
Opskriften er vist 10714 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne