Kalvekoteletter med bagte rødløg
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Urteblanding:
Kom franskbrød og de øvrige ingredienser i en foodprocessor/hurtighakker. Hak det ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. eller til løg og persille er finthakket. Sæt blandingen tildækket i køleskabet. Bagte rødløg: Læg løgene i ét lag i et lille, ovnfast fad (ca. 13 x 24 cm). Skær evt. store løg i 1/8. Dryp smeltet smør over løgene og drys med sukker. Stil fadet på en bageplade og bag løgene nederst i ovnen. Kalvekoteletter: Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ad 2 gange, ca. 1/2 min. på hver side og ved kraftig varme. Gem stegeskyen. Drys koteletterne med salt og dæk dem med urteblandingen. Læg koteletterne i et ovnfast fad (ca. 17 x 29 cm). Flyt bagepladen med løg op øverst i ovnen efter ca. 20 min. Stil fadet med koteletterne ind ved siden af løgene og bag færdig i ca. 10 min. eller til overfladen på koteletterne er let gylden. Sauce: Kom kalvebouillon i panden med stegesky. Bring bouillonen i kog og tilsæt grundsauce og dijonsennep. Bring atter saucen i kog og kog den ca. 2 min. under omrøring. Tilsæt saucejævner, stadig under omrøring, og kog saucen i ca. 2 min. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. kulør. Bagetid: Sæt fadet med løg i en kold ovn. Indstil på 250 grader C og bag i ca. 1/2 time |
|
Opskriften er vist 14870 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne