Gratineret kalvekoteletter
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne brunes på begge sider. Krydres med salt og peber og lægges i et ovnfast fad. Ost, æg, cremefraiche, persille og krydderier røres sammen. Skinken lægges på koteletterne og osteblandingen fordeles over. Stilles i ovnen ved 225 grader på midterste ovnrille i 15-20 minutter. Serveres med ris eller kartofler, samt grønsager eller en spændende salat.
|
|
Opskriften er vist 19132 gange,
og udskrevet 641 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-08-18 22:31:46 Koteletterne bør ikke i ovenen i 15-20 min. Hellere max. 8-10 min. 200 gr. efter porerne er lukkede og efter de er krydret med de krydderier man kan li, inden de sættes i ovnen. Så bliver de dejlige saftige. anne - 2005-01-01 01:01:01 God, især med parmaskinke istedet... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne