Kalvekoteletter fra Normandiet

Kalvekoteletter fra Normandiet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 pæne kalvekoteletter
1 skalotteløg
2 æbler skåret i både uden skræl
2-3 dl.piskefløde
 Calvados til flambering
 Salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Svits det finthakkede løg i en smule smør i en gryde. Når løgene er klaret tilsættes æblebåde og steger med i 4 - 5 minutter. Tilsæt fløde, salt, peber og en smule revet muskatnød, og lad rette simre i ca. 5 - 8 minutter eller til æblerne er møre - uden at gå i stykker.

Steg imens kalvekoteletterne i lidt smør på en varm pande - ca. 3 minutter på hver side afhængig af tykkelse. Krydr med salt peber og lidt revet muskatnød. Varm en 3 - 5 cl. Calvados og hæld den varme spiritus over koteletterne og flambér. Stegeskyen med calvados hældes i saucen og retten serveres straks.

Gode hvide kartofler - gerne asparges - serveres til





karakterer:
Opskriften er vist 24861 gange,
og udskrevet 441 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu