Kalvekoteletter fra Normandiet
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Svits det finthakkede løg i en smule smør i en gryde. Når løgene er klaret tilsættes æblebåde og steger med i 4 - 5 minutter. Tilsæt fløde, salt, peber og en smule revet muskatnød, og lad rette simre i ca. 5 - 8 minutter eller til æblerne er møre - uden at gå i stykker.
Steg imens kalvekoteletterne i lidt smør på en varm pande - ca. 3 minutter på hver side afhængig af tykkelse. Krydr med salt peber og lidt revet muskatnød. Varm en 3 - 5 cl. Calvados og hæld den varme spiritus over koteletterne og flambér. Stegeskyen med calvados hældes i saucen og retten serveres straks. Gode hvide kartofler - gerne asparges - serveres til |
|
Opskriften er vist 24861 gange,
og udskrevet 441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne