Kalvekoteletter med sauce (imperiale)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Varm en stegepande op.
Kom lidt olie i panden.
Steg koteletterne gyldne på begge sider ved god varme.
Steg dem videre 3-4 minutter afhængig af tykkelsen.
Tag dem af panden og lad dem hvile tildækket 5 minutter før serveringen.
Hæld evt overskydende fedtstof fra panden. Kog panden af med balsamico. Hæld straks balsamicoen over i en gryde. Stil gryden ved svag varme og kom den revne parmesanost i lidt ad gangen til osten har jævnet eddiken. Smag til med salt og peber. Tør panden af. Varm den op og hæld lidt olie i. Skær det træede stykke af brøndkarsestilkene. Skær stokken bort fra spidskålen. Rist først spidskålen i olivenolie kom derefter brøndkarsen ved og rist lidt videre til begge grøntsager er faldet lidt sammen. Krydr med salt og peber. Server med straks til kødet og saucen. |
|
Opskriften er vist 14247 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne