Kalvekoteletter braiseret med pastinak og sweet potatoes
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Mariner koteletterne i olie, hakket timian, hvidløg og revet citronskal, salt og peber i ca. 1 times tid. Skær grønt og frugt i store stykker. Vend den resterende marinade fra kødet over grøntsager,
krydder med salt og peber. Forsteg grønsagerne til de er let møre. Læg dem i bunden af en bradepande. Læg koteletterne oven på. Steg i ovnen ved 250 grader i ca. 15 min.
Karrycreme: Skræl og snit løg. Sauter løget i lidt olie, tilsæt karry og brænd den let. Afkøl og tilsæt yoghurten. Smag til med salt og peber og limesaft. |
|
Opskriften er vist 11478 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-10-16 11:46:40 det er vel ikke heeelt braisseret? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne