Chokolade-kokosbrød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
De tørre dele blandes sammen, margarinen smuldres heri. Dejen samles med æggene ( Dejen er ret lind ). Rulles i stænger på ca 1,5 cm tykkelse. Lægges på et stykke bagepapir. Pensles med æggehvide og drysses med kokosmel.
Bages ved 200 grader i ca 15 min. Når stængerne er taget ud af ovnen, skæres de straks i skrå snitter på 3 cm længde. |
|
Opskriften er vist 13671 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne