Mørkt ingefærbrød
Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær Indsendt : Red : |
|
|
Sveskerne udblødes i vandet i mindst 2 timer.
De blendes til mos i foodprocessor. Gæren opløses i æblejuice. Sveskemosen, melet og krydderierne tilsættes og røres til en lind dej. Kommes i 2 rugbrødsforme og hæver tildækket med et rent viskestykke 1 time. Pensles med olie. Kommes i en kold ovn, der sættes på 200 grader C varmluft og bages i 45 minutter, derefter sænkes temperaturen til 150 grader C i 30 minutter. Sættes til afkøling på rist pakket ind i viskestykke, inden brødene kommes i plasticpose i køleskabet til næste dag. Hvert brød skæres i ca. 25 skiver, der pakkes i små poser til køleskabet eller fryseren. Tips: |
|
Opskriften er vist 9250 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne