Ingefærbrød 02
Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær Indsendt : Red : |
|
|
Udrør gæren med lunkent vand. Tilsæt salt, ingefær og lidt af melet. Hak velafdryppet syltet ingefær meget fint og kom det i dejen, sammen med resten at melet.
Ælt dejen på bordet til den er glat og blank. Sæt den til hævning dækket med fugtigt klæde i 45 minutter. Slå dejen ned, og ælt den igennem med de hele stykker mokkasukker. Form dejen til brød og læg det i en velsmurt form (1¼L). Lad brødet efterhæve 20 minutter. Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C. Snit brødet og pensl med sammenpisket æg. Bag brødet på nederste ribbe i ovnen ved 200 grader c i ca. 40 minutter. Tag brødet ud at formen de sidste 10 minutter. Afkøl på bagerist. |
|
Opskriften er vist 12149 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne