Ingefærbrød
Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær Indsendt : |
|
|
Gæren opløses i fingervarmt vand og hvidtøl. Salt, olie og spidskommen røres i. Melet æltes i lidt af gangen, og dejen stilles til hævning, til den har fået dobbelt størrelse.
Dejen slåes ned og formes til 2 brød. Efterhæver, til brødet igen har fået dobbelt størrelse. Brødene bages i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 30 – 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 20487 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne