Majsbrød med bananer, rom og rosiner
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Cuba Indsendt : Red : |
|
|
Sukker, olie og æg røres sammen. Rom hældes i.
Bananerne moses og røres i blandingen. Mel, bagepulver og krydderier blandes og kommes forsigtigt i dejen lidt efter lidt. Inden den sidste slat melblanding tilsættes, blandes rosinerne i melet. Det hele kommes i en smurt form og bages i en forvarmet ovn, 180 grader, 45 - 60 minutter, eller til brødet er færdig bagt. |
|
Opskriften er vist 25797 gange,
og udskrevet 756 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-03-24 16:46:15 Er farin ikke sukker? Bagedamen - 2014-03-06 16:02:18 Der står jo ikke hvor meget sukker der skal i? :( Janne Eilertsen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har brygget videre på denne opskrift: tilføjet snittede, tørrede abrikoser, øget mængden af banan og rom. Arbejdet lidt hen mod engelske jule-frugt-kager. Det er blevet rigtigt godt. Selv min ikke-cøliakiske familie kan spise den med fryd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne