Ceddar oste majsbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 200 grader, og smør en ca. 20 cm. flad bradepande med smør.
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt kærnemælk, hele æg, smeltet smør, majskorn, ost og fintskåret basilikum. Alt æltes godt sammen, og formes til et rundt brød. Bag brødet i 35-45 minutter, til brødet er gyldent. Tips: Grill eventuelt majskolberne først, så vil de få en let røget smag, som vil give brødet en anden karakter. |
|
Opskriften er vist 18371 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 cheddar her er ikke det samme som amerikansk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne