Ceddar oste majsbrød

Ceddar oste majsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.friske majskorn (ca. 3-4 majskolber)
2.5 dl.revet cheddarost
2.5 dl.majsmel
1.2 dl.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.natron
1.25 tsk.salt
3 dl.kærnemælk
2 æg
3 spsk.smeltet smør
1 bdt.frisk basilikum
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 200 grader, og smør en ca. 20 cm. flad bradepande med smør.

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt kærnemælk, hele æg, smeltet smør, majskorn, ost og fintskåret basilikum. Alt æltes godt sammen, og formes til et rundt brød.

Bag brødet i 35-45 minutter, til brødet er gyldent.

Tips:

Grill eventuelt majskolberne først, så vil de få en let røget smag, som vil give brødet en anden karakter.





karakterer:
Opskriften er vist 18371 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
cheddar her er ikke det samme som amerikansk