Grillstegt hellefisk med jomfruhummer

Grillstegt hellefisk med jomfruhummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 stykkerfilet af hellefisk a 75 g.
12 jomfruhummerhaler
2 dl.fiskefond
50 g.smør
1 bdt.Persille
1 fedhvidløg
100 g.friske spinatblade
1 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Skindet på fisken skrabes og ridses, og fileterne rulles sammen med skindsiden udad og holdes sammen med tandstikker.
Jomfruhummerhalerne pilles ud af skallen og holdes ligeledes sammen med tandstikker.

Fiskefonden koges ind til ca 1 dl. og monteres med det kolde smør, der piskes i den varme sauce i små klumper. Finthakket persille tilsættes og saucen smages til.

Spinaten skylles grundigt og afdryppes.
Fisk og hummerhaler vendes i olie tilsat presset hvidløg og ristes på en varm trækulsgrill.
Spinaten vendes hurtigt på en pande i 2 spsk. varm olivenolie og anbringes på varme tallerkner.
Persillesaucen hældes over, og den sprøde hellefisk lægges herpå med hummerhalerne udenom.





karakterer:
Opskriften er vist 21464 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu