Grillstegt hellefisk med jomfruhummer
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Højtid: Skt. Hans Indsendt : |
|
|
Skindet på fisken skrabes og ridses, og fileterne rulles sammen med skindsiden udad og holdes sammen med tandstikker.
Jomfruhummerhalerne pilles ud af skallen og holdes ligeledes sammen med tandstikker. Fiskefonden koges ind til ca 1 dl. og monteres med det kolde smør, der piskes i den varme sauce i små klumper. Finthakket persille tilsættes og saucen smages til. Spinaten skylles grundigt og afdryppes. Fisk og hummerhaler vendes i olie tilsat presset hvidløg og ristes på en varm trækulsgrill. Spinaten vendes hurtigt på en pande i 2 spsk. varm olivenolie og anbringes på varme tallerkner. Persillesaucen hældes over, og den sprøde hellefisk lægges herpå med hummerhalerne udenom. |
|
Opskriften er vist 21464 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne