Majsbrød, flade
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 200 grader. Mel, bagepulver, salt og råsukker blandes i en skål, hvorefter yoghurt, æg og olie tilsættes. Det hele røres til en glat og smidig dej.
Dejen sættes med en ske i runde plader på ca. 1 cm. tykkelse på en meldrysset bageplade og bages i ca. 10-15 minutter ved 200 grader. Tages herefter ud og lægges på en rist til afkøling. Tips: kan spises til morgenmad, som tilbehør til supper eller til en god salat. |
|
Opskriften er vist 28043 gange,
og udskrevet 999 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne