Majsbrød, flade

Majsbrød, flade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.majsmel
150 g.fuldkornshvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
2.5 dl.yoghurt naturel
1 spsk.råsukker
2 æg
2 spsk.majsolie
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 200 grader. Mel, bagepulver, salt og råsukker blandes i en skål, hvorefter yoghurt, æg og olie tilsættes. Det hele røres til en glat og smidig dej.

Dejen sættes med en ske i runde plader på ca. 1 cm. tykkelse på en meldrysset bageplade og bages i ca. 10-15 minutter ved 200 grader.

Tages herefter ud og lægges på en rist til afkøling.

Tips:

kan spises til morgenmad, som tilbehør til supper eller til en god salat.





karakterer:
Opskriften er vist 28117 gange,
og udskrevet 999 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu