Rabarber crumble med marcipan 02

Rabarber crumble med marcipan 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarber crumble med marcipan 02, billede 4 Rabarber crumble med marcipan 02, billede 1 Rabarber crumble med marcipan 02, billede 2 Rabarber crumble med marcipan 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Fyld:
500 gram Rabarber, renset vægt
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
100 gram Ren rå marcipan
   
Opskrift:
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og æggeblomme og saml hurtigt dejen. Læg den koldt 1 time.

Rul dejen ud og beklæd en tærteform, ca. 24 cm. i diameter, med den.

Skyl og snit rabarberne. Lad dem dryppe godt af. Bland rabarber,sukker og kartoffelmel. Fordel det over bunden. Stil tærten i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca. 15 min.

Riv marcipanen groft og fordel den over rabarberne. Bag tærten yderligere ca. 20 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Server tærten lun eller kold med flødeskum.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarber crumble med marcipan

karakterer:
Opskriften er vist 96022 gange,
og udskrevet 3357 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12251 (2917 kcal)
KJ pr. Pers. 2041 (486 kcal)
Vægt ialt 1102 gram
Vægt pr. Pers. 183 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1111 KJ (264 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 36.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-06 23:46:13
Uhm. Der kan godt spares 10-20% på sukkeret. Ekstra god med vaniljesukker i dej og med rabarberne.

  -   2005-01-01 01:01:01
super lækker tærte, marcipanen gør lige det sidste fif, husk rabarberne skal være helt tørre afgiver meget væske