Rabarber crumble med marcipan 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og æggeblomme og saml hurtigt dejen. Læg den koldt 1 time.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform, ca. 24 cm. i diameter, med den. Skyl og snit rabarberne. Lad dem dryppe godt af. Bland rabarber,sukker og kartoffelmel. Fordel det over bunden. Stil tærten i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca. 15 min. Riv marcipanen groft og fordel den over rabarberne. Bag tærten yderligere ca. 20 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Server tærten lun eller kold med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 96022 gange,
og udskrevet 3357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-07-06 23:46:13 Uhm. Der kan godt spares 10-20% på sukkeret. Ekstra god med vaniljesukker i dej og med rabarberne. lone - 2005-01-01 01:01:01 super lækker tærte, marcipanen gør lige det sidste fif, husk rabarberne skal være helt tørre afgiver meget væske |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne