Rabarbertærte med marcipanlåg
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Snit de skyllede rabarberstilke i 2 cm lange stykker. Kom dem i et ovnfast fad.
Flæk vaniljen og skrab kornene ud. Bland dem med sukkeret og drys det over rabarberne.
Sæt fadet i ovnen ved 160 grader C. i ca. 25 min. eller til rabarberne er møre. (Rabarberne kan evt. også mørne i mikroovnen, så skal man udelade vandet. De skal ca. have 5-7 min. ved højeste effekt).
Mens rabarberne mørner - tilberedes et marcipanlåg. Findel smørret i melet. Bland marcipanen i sammen med sukker og mandler. Ælt sammen og rul ud til et dejlåg. Dæk rabarberne med låget. Bag ved 200 grader C. i 20-30 min. Serveres med flødeskum eller is. |
|
Opskriften er vist 19762 gange,
og udskrevet 546 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-05-23 16:33:05 Super lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne