Frølår - Cuisses de Grenouilles

Frølår - Cuisses de Grenouilles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
48 stksmå eller 24 stk. store frølår
3 fedhvidløg
 persille
2 citroner
1 glasgod vineddike
50 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg frølårene i blød i 30 min. i vand med vineddike. Lad dem dryppe af, og tør dem i et viskestykke. Vend dem herefter i mel med salt og peber. Smørret kommes i en stor gryde, og frølårene ristes ca.10 min. Tilsæt hakket persille og hvidløg, når de er færdigstegt.

Serveres med citron både.





karakterer:
Opskriften er vist 13271 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu