Frølår - Cuisses de Grenouilles
Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår Indsendt : Red : |
|
|
Læg frølårene i blød i 30 min. i vand med vineddike. Lad dem dryppe af, og tør dem i et viskestykke. Vend dem herefter i mel med salt og peber. Smørret kommes i en stor gryde, og frølårene ristes ca.10 min. Tilsæt hakket persille og hvidløg, når de er færdigstegt.
Serveres med citron både. |
|
Opskriften er vist 13332 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne