Frølår med skalotteløg
Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår Indsendt : |
|
|
Dryp Armagnacen over frølårene, og lad dem trække 2 timer. Dup frølårene tørre. Bland rasp, persille, hvidløg, salt og peber i en skål. Varm olien op i en stor gryde, og brun frølår og skalotteløg. Tilsæt raspblandingen efter ca. 10 min.,og bland det hele forsigtigt. Steg det yderligere 5 min. Dryp citronsaft over og server.
Serveres med tør hvidvin og varme flutes. |
|
Opskriften er vist 12709 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne