Frølår med tomat og hvidløg
Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår Indsendt : |
|
|
Frølårene optøs, tør dem derefter godt med køkkenrulle. Krydr dem derefter med salt og peber. Vend dem i melet.
Brun frølårene i det gyldnede smør, og lad dem stege færdige, ca 5 minutter.
Skold og flå tomaterne, fjern kernerne. Pil hvidløget og hak det.
Hvidløg og tomater kommes på panden og lad det snurre i et par minutter i smørret, til det er gennemvarm og let moset.
Frølårene anrettes på et fad og hæld tomat -hvidløgsblandingen over. Byd godt hvidt brød til.
|
|
Opskriften er vist 12358 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne