Frølår a la Falsled Kro
Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
De optøede frølår dyppes i en underkop med mælk og vendes flere gange i en blanding af mel, salt og peber. Hvidløg og persille er fint hakket på forhånd.
På en godt varmet pande brunes frølårene i olivenolie i et minut, ikke for mange ad gangen. Derpå tages de op, de drypper af, olivenolien hældes fra panden og erstattes med en klat smør, så svitses hvidløgene og frølårene lægges ned på panden igen for til slut at blive drysset med lidt persille. Til slut glaceres det hele med en sjat hvidvin |
|
Opskriften er vist 19182 gange,
og udskrevet 573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne