Frølår a la Falsled Kro

Frølår a la Falsled Kro, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 frølår (frost)
1 flasketør hvidvin
 fint hakket hvidløg
 persille
 mælk
 olivenolie
 smør
 hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
De optøede frølår dyppes i en underkop med mælk og vendes flere gange i en blanding af mel, salt og peber. Hvidløg og persille er fint hakket på forhånd.

På en godt varmet pande brunes frølårene i olivenolie i et minut, ikke for mange ad gangen. Derpå tages de op, de drypper af, olivenolien hældes fra panden og erstattes med en klat smør, så svitses hvidløgene og frølårene lægges ned på panden igen for til slut at blive drysset med lidt persille.

Til slut glaceres det hele med en sjat hvidvin





karakterer:
Opskriften er vist 19182 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu