Fyldte lakseruller
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skrællet æble, peberrod og æg pureres fint sammen med citronsaft, olie og fløde.
Smages til med salt og peber.
Cremen smøres på lakseskiverne, som rulles sammen. Rullerne sættes på krølsalaten og anrettes med dild og kvarte citronspringer Serveres med brød. |
|
Opskriften er vist 106930 gange,
og udskrevet 3259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Nadia - 2014-06-11 15:57:18 lyder vild lækkert bare ikke min smag jh - 2012-05-12 09:13:19 ser lækkert. skal prøve den imorgen Amatøren gatsronomen - 2010-11-26 19:01:36 Så er foretten er hjemme til svigermors næste besøg....=) ser super godt ud.... Peter - 2007-07-10 13:13:50 Det ser lækkert ud, hvordan har du lavet de fine toastskiver? fkorldksl - 2007-06-02 16:08:53 det er verdens beste ret Per - 2007-03-21 22:08:36 Fløden kan med fordel skiftes ud med creme fraiche, gerne 38%, det gør cremen lidt mere fast. Lone - 2007-02-02 11:02:22 Rigtig god opskrift, kan varmt anbefales at prøve - men brug mindre peberrod, ellers bliver det meget stærkt hanne klamer - 2005-01-01 01:01:01 ikke sidste gang denne opskrift er blevet brugt Carsten Pedersen - 2005-01-01 01:01:01 Bedre kan lakseruller ikke smage bjørn pelle - 2005-01-01 01:01:01 utilgiveligt godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne